Terveiset Tallinnan Avain tulevaisuuteen –rekrytointitapahtumasta

Tallinnan suurin, jo 27. kerran järjestettävä Avain tulevaisuuteen –rekrytointitapahtuma keräsi runsain joukoin urastaan kiinnostuneita opiskelijoita teknilliselle yliopistolle ja ylioppilastalolle.

Tänä vuonna tapahtuman teemana oli Ura, jonka ympärille oli kerääntynyt lukuisa määrä luennoitsijoita, start-up -yrityksiä ja lähes 70 työnantajan edustajaa kertomaan yrityksensä tarjoamista rekrytointi- ja ura mahdollisuuksista.

Esko Aura ja Tõnis Tiedemann

– Comatec Estonia oli tapahtumassa mukana jo kolmatta kertaa. Tapahtuma antoi meille loistavan mahdollisuuden päästä esittelemään toimintaamme mahdollisille uusille työntekijöille sekä verkostoitumaan muiden alan yritysten kanssa. Ständillä vierailleet opiskelijat olivat hyvin kiinnostuneita Comatecin toiminnasta ja mahdollisista työharjoittelupaikoista, kiinnostusta herätti myös kansainvälistymisemme tulevaisuudessa. Huomattavaa oli, että tänä vuonna liikkeellä oli paljon ulkomaalaisia opiskelijoita, kertoo tapahtumaan osallistunut Esko Aura.

– Virossa kuten varmasti Suomessakin työnantajan tunnettavuudella on merkitystä mihin yritykseen vasta valmistuneet hakeutuvat töihin. Rekrytointimessut ovat antaneet, joka vuosi uuden sysäyksen kehittää rekrytointitoimintaa ja työnantajakuvaa entistä paremmaksi, kertoo tapahtumassa Comateciä edustanut Tõnis Tiedemann.

Tänä vuonna meille tarjoutui mahtava tilaisuus kertoa toiminnastamme tapahtuman omassa lehdessä. Lue suunnittelijamme Kristjan Soomändin haastattelu sivulta 5 eestiksi: Voti-Tulevikku_2017_tervik.